Tilbage
Filteroversigten giver et overblik over LAT’s brede sortiment af filtre og sprøjtefiltre i et stort udvalg af materialer, porøsitet og størrelser. Klik på billede for at se oversigt.
SPE oversigten giver et overblik over LAT’s brede sortiment af extraktions- kolonner og filtre i et stort udvalg af materialer, porøsitet og størrelser. Klik på billede for at se oversigt
Titan2 Sprøjte filtre TITAN filtrerings system tilbyder et bredt udvalg af kvalitets sprøjtefiltre til HPLC, ion kromatografi og dissolution analyser. TITAN2 filtre er produceret med ekseptionel kvalitet, for at sikre bedst mulig ydeevne. TITAN2 levere som farvekodet sprøjtefiltre i 4mm, 17mm og 30mm diameter. 1-micron glassmicrofiber pre-filter er inkluderet i de fleste 30 mm sprøjtefiltre, hvilket giver øget filterkapacitet uden at filteret blokeres. Alle “huse” omkring filteret er fremstillet af kemisk inert polypropylen og polyetylen, for at dette ikke påvirker analysen..
Ny forbedret SPE, Finisterre™ Solid Phase Extraction kolonner til hurtig og effektiv prøveforberedelse, rensning og opkoncentrering, til GC, HPLC eller andre teknikker hvor et top resultat ønskes. SPE koncentrerer og oprenser de interessante molekyler ved adsorbtion på en stationær fast fase, efterfølgende kan de adsorberede molekyler frigøres af et passende solvent. Processen kan være med til at oplyse molekylerne i et mere analysevenligt oplysningsmiddel. Finisterre™ SPE kolonner øger prøverenheden, kvantificeringen, og HPLC kolonners levetid.
Hjem Applikationer Software Service Produkter