Tilbage
RoboClean er et rengøringsmiddel til pipetteringsudstyr hvor høj renseevne ønskes.Rensemidlet fjerner proteiner og begynende vækst, således at slanger, ventiler og pumper ikke “gror” til og demed giver en dårlig pipettering. I værste fald kan der ske blokering af ventiler og pumper med dyre reperationer til følge. En gang om ugen giver et bedre instrument og færre reperationer.
DNARemover er et rengøringsmiddel til fjernelse af DNA.Rensemidlet fjerner DNA og efter rengøring af pipettetips eller overflader kunne DNA ikke påvis i 45 cycler på realtids PCR. Der er nu mulighed for en “100%” rengøring hvor DNA forsøg skal udføres.
LAT har gennem mange år udviklet tilbehør og holdere til pippeterings- automater. Klik på billedet og få en oversigt over eksempler på tilbehør.
LAT har et bredt sortiment af engangs- spidser, til håndtag eller automatisering, neutrale eller ledende. Klik på billedet og få en oversigt over et udvalg af spidser.
LAT har et bredt sortiment af Kvarts Mikrotiter Plader, MTP, DeepWell plader og glas. Klik på billedet og få en oversigt over et udvalg af disse
LAT har et bredt sortiment af                                 inkubatorer, varme og kulde                                                 til pipetterings-automater.                                                  Mange af systemerne kan også                                      bruges som stand alone, dvs. “manuelt” fra det medfølgende tastatur eller PC. Klik på billedet og få en oversigt over eksempler på dette.
Ixion centrifuge til plader og rør fås som standard og high speed til indbygning i pipetterings- automater.
LAT har et bredt sortiment af barkodelæsere 1D, 2D og RF.Systemerne fås håndholdte og fastmonteret til pipetteringsløsninger. Kan leveres til plader og rør, med barkoder monteret vandret, lodret eller omkring emnet.
LAT har et bredt sortiment af lamper til detektorer, spektrofotometre og spektrometre. Klik på billedet og få en oversigt over kvalittslamper.
LAT har et bredt sortiment af systemer til låghåndtering på pipetteringsautomater, til snaplåg, skruelåg og crimplåg.
LAT har et bredt sortiment af tilbehør til spektrofotometre. Sippersystemer, prøvevekslere, farvemåleudstyr, On line prøve-forberedelse, thermostatering mm.
Hjem Applikationer Software Service Produkter