Hjem Applikationer Software Service Produkter Tilbage CR6000
Crimptronic har et bredt sortiment af kapsel og skruemaskiner fra manuelle til fuldautomatiske.
Manuel crimper eller decrimper i forskellige farver. Kan ligeledes leveres i udførelse til sterilt arbejde.
Ergonomisk elektrisk semiautomatisk crimper eller decrimper. CR-1000 arbejder uden trykluft og er derfor let at placere, hvor der er brug for det i laboratoriet. Det specielle crimp hoved sørger for en ensarted krypning af lågene, og er indrettet således at operatørens fingre ikke kan klemmes.
Ergonomisk elektrisk automatisk crimper eller decrimper. CR-4000 arbejder uden trykluft og er derfor let at placere, hvor der er brug for det i laboratoriet. Det specielle crimp hoved sørger for en ensarted krypning af lågene, og er indrettet således at operatørens fingre ikke kan klemmes.
Ergonomisk elektrisk automatisk crimper eller decrimper med drejebord, som automatisk crimper eller crimper små serier. CR-5000 arbejder uden trykluft og er derfor let at placere, hvor der er brug for det i laboratoriet. Det specielle crimp hoved sørger for en ensarted krypning af lågene, og er indrettet således at operatørens fingre ikke kan klemmes.
CR5000
Ergonomisk elektrisk automatisk crimper eller decrimper med stativer, som automatisk crimper eller decrimper større serier. CR-6000 arbejder uden trykluft og er derfor let at placere, hvor der er brug for det i laboratoriet. Det specielle crimp hoved sørger for en ensarted krypning af lågene, og er indrettet således at operatørens fingre ikke kan klemmes.
Se også vort store udvalg i kromatografiglas
P.S.Filmen kan tage tid at åbne
P.S.Filmen kan tage tid at åbne